Informacje dodatkowe
| Dojrzewanie | 6 miesięcy w dębie francuskim i amerykańskim |
|---|---|
| Kolor | czerwone |
| Kraj | Włochy |
| Producent | Varvaglione |
| Apelacja | IGP Salento |
| Smak | wytrawne |
| Specyfika | brak |
| Szczep | negroamaro |
Intensywna czerwień z głębokim refleksem fioletu.
Nos ujawnia eleganckie połączenie nut czerwonych owoców, czarnego pieprzu, cynamonu, tytoniu i wyraźnych nut lukrecji.
Finisz pozostawia na podniebieniu długą i trwałą balsamiczną złożoność.
| Dojrzewanie | 6 miesięcy w dębie francuskim i amerykańskim |
|---|---|
| Kolor | czerwone |
| Kraj | Włochy |
| Producent | Varvaglione |
| Apelacja | IGP Salento |
| Smak | wytrawne |
| Specyfika | brak |
| Szczep | negroamaro |